Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

JCB задава нови стандарти за безопасност при дъмперите
26.01.2018 | 16:38 |
1155 |
0
JCB задава нови стандарти за безопасност при дъмперите

JCB Великобритания вече стартира производството на новите си строителни дъмпери, с повишено ниво на сигурност. Новият, в серията до 8 тона товароподемност, е уникалният Hi-Viz модел, който задава нови стандарти за безопасност на пазара.

 

JCB обяви плановете си да стартира производството на популярните машини през миналата година. Моделът е част от гама от 8 други строителни дъмпера, с товароносимост от 1 до 8 тона. Производството е вече в ход в Ростер, Стафордшир. Тази дейност ще създаде 70 нови работни места в следващите 12 месеца.

 

Продуктовата гама, включва иновативния модел JCB 7T-1 Front Tip Hi-Viz, с товаримост седем тона. Моделът е създаден, за да намали количеството на тежките инциденти с дъмпери, които се случват на строителните площадки. Гамата отговаря на най-високите законови стандарти за сигурност, като покрива критериите включително на сертифициращите системи ISO 5006:2017 и EN474.

 

Моделът JCB 7T-1 Front Tip Hi-Viz се характеризира с уникален дизайн на конструкцията и ниско разположен кош, които допринасят за подобрената видимост, докато по-голямото междуосие и ниският център на тежестта, подобряват стабилността. Клиентите могат да добавят кабина, като опция, с интегрирана система за сигурност ROPS/FOPS Level II JCB SITESAFE, която позволява на оператора да остане в дъмпера, докато той се товари.

 

 

Ричард Бътлър, управляващият директор на дъмперите на JCB сподели, че се радва за старта на производството на новите безопасни машини JCB. Иновациите са тези, които им помагат да зададат нови стандарти за сигурност при машините от този тип. Представянето на новите продукти предизвиква изключително голям интерес. Клиентите очакват с нетърпение да видят седем тонният и три тонният модел на щандовете на JCB на Executive Hire Show във Великобритания, през февруари.

 

За СИ ЕМ ЕЛ България:

СИ ЕМ ЕЛ България АД е официален дилър на JCB (Великобритания), световен лидер в производството на строителна, пътна и земекопна техника, както и на дизелови генератори.

 

СИ ЕМ ЕЛ е основана през 2012 г. и е сред лидерите разпространители на строителна и земекопна техника в България.

 

СИ ЕМ ЕЛ инвестира в развитието на свои специализирани регионални центрове в страната в градовете София (Централен офис), Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Плевен.