Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

8 уебинара на Агри.БГ, които трябва да гледате
16.07.2023 | 12:36 |
554 |
0
8 уебинара на Агри.БГ, които трябва да гледате

Информационна кампания на Агри.БГ “ОСП работи за нас: Много повече от политика”, подкрепена от Европейската комисия, цели да запознае широката общественост и най-вече младите с ефекта от прилагането на безбройните възможности, предлагани от най-старата политика на Европейския съюз.

В рамките на кампанията Агри.БГ организира 8 уебинара по различни теми, с които информирахме земеделските производители за ключовите новости в различните интервенции в Стратегическия план, засегнахме “болните теми” в сектор “Пчеларство”, иновациите, фермерските пазари и още много други. 

Сред най-гледаните ни уебинари са този за новостите при ДЗЕС-овете, както и разяснителния уебинар какво очаква пчеларите до 2027 г. Само тези две събития са гледани над 30 000 пъти.

Събрахме уебинарите на едно място, защото вярваме, че ще бъдем полезни.
 

1. CAP4US уебинар за фермерските храни и пазари

 

 

 

2. CAP4US уебинар за училищните схеми - кой и как ще има достъп до тях

 

 

 

3. CAP4US уебинар за въглеродното земеделие и как фермерите могат да печелят от него

 

 

 

4. CAP4US уебинар за новостите при подпомагането за пчеларите

 

 

 

5. Всичко, което трябва да знаете за ДЗЕС

 

 

 

6. Как ще се подпомагат иновациите до 2027 г.?

 

 

 

7. Всичко за покривните култури и новите изисквания

 

 

 

8. НССЗ ще продължи ли с изготвянето на безплатни проекти до 2027 г.?

 

 

 

Информационната кампания "ОСП работи за нас: Много повече от политика!" се осъществява от Агригейт Медия и е съфинансирана от ЕС.

Следете темата и на cap4us.agri.bg 

Тагове
Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
Код за сигурност: