Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Уебинар: Овцевъдство и козевъдство в преходния период на ОСП
26.04.2021 | 10:56 |
120 |
0
Уебинар: Овцевъдство и козевъдство в преходния период на ОСП

Светло ли е бъдещето за секторите “Овцевъдство” и “Козевъдство” в преходния период на Общата селскостопанска политика (ОСП)? Темата дискутираме с браншови и развъдни асоциации. Какво е тяхното мнение за преходния период и препокрива ли се то с това на фермерите? 

Овцевъди искат държавна помощ за нереализирани агнета

Отговор на тези, а и на много други въпроси, обсъдихме по време на уебинара на Агри.БГ, посветен на овцевъдството и козевъдството. Събитието е част от кампанията “ОСП работи за нас: Остани на линия!”.

С гостите в уебинара засегнахме най-актуалните теми в сектора, като от какви подпомагания могат да се възползват фермерите през преходния период на ОСП, проблема с държавната администрация, цените на млякото и агнетата. Начертахме основните точки, по които трябва да се работи и в бъдеще за едно по-ефективно и продуктовно овцевъдство и козевъдство, а също обсъдихме и проблема с пасищата и тяхното разпределяне, както и виртуалните животни.

Какво обаче предстои за фермерите и дали ще има политическа и браншова воля за промени в една по-добра посока, предстои да разберем.

Следете темата и на cap4us.agri.bg

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
Код за сигурност: