Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Тайтън Машинъри БГ Иформация за контакти:
София
029713525

Тайтън Машинъри България ЕАД е лидер на българския пазар в продажбата на вискотехнологични машини за земеделие и строителство. Собственик на компанията е Titan Machinery Inc. -  най - големият дилър на CNH в световен мащаб.

 

"Тайтън Машинъри България" EАД разполага с изградена собствена мрежа от търговски и сервизни центрове и мобилни сервизи в градовете: София, Стара Загора, Монтана, Плевен, Добрич, Русе, Бургас и Борован.

 

Фирмата предлага комплексни решения за професионално и високоефективно строителство.

 

„Тайтън Машинъри България" ЕАД  е официален дистрибутор на пътностроителна и земекопна техника на американската марка Case Construction част от CNH. Основна насока в дейността на компанията е не само да увеличава вноса на машини, но и да формира в клиентите ново отношение към внедряването на иновативни и ефективни технологии в строителния сектор. Професионалното и коректно обслужване, за което се грижи екип от висококвалифицирани сервизни инженери и търговски специалисти, гарантирантира най-доброто обслужване в сектора.