Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

С близо 70 млн. лева се увеличава бюджетът по подмярка 4.1
27.10.2023 | 09:11 |
398 |
0
С близо 70 млн. лева се увеличава бюджетът по подмярка 4.1

С близо 70 млн. лева се увеличава бюджетът по подмярка 4.1 „Инвестиции в земеделските стопанства“ от Програма за развитие на селските райони, става ясно от публикувания за обществено обсъждане проект на заповед.  

Четете още: Увеличават бюджета по подмярката за инвестиции в земеделски стопанства

 

Малко над 540 млн. лв. става общият бюджет с допълнителните средства. По този начин ще се осигури възможност за сключване на договори с всички проектни предложения, получили 35 т. по критериите за подбор, които отговарят на изискванията за допустимост и финансиране, стана ясно от думите на зам.-министър Таня Георгиева в четвъртък пред участниците в Зърнена академия 2023 г.

Целта е да се реализират проекти, които да повишат конкурентоспособността на земеделските стопанства, като се осигурят възможности за създаване на заетост и по-добри условия за труд в стопанствата. Насърчава се и биологичното производство на продукти, както и внедряването на иновации, цифрови технологии за производство и организация в селското стопанство. 

Писмени предложения и коментари могат да се изпращат в срок до четвъртък – 2 ноември, включително, чрез ИСУН 2020 или на електронна поща: [email protected].

Информационната кампания "ОСП работи за нас: По-зелени и умни!" се осъществява от Агригейт Медия и е съфинансирана от ЕС.

Следете темата и на cap4us.agri.bg 

Тагове
Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
Код за сигурност: