Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Сградното строителство със спад през ноември
16.01.2019 | 13:41 |
1574 |
0
 Сградното строителство със спад през ноември
Снимка: pixabay.com

През ноември 2018 г. сградното строителство отбеляза спад от 2% на годишна база, а гражданското/инженерното строителство - намаление от 1,5%, сочат данните на националния статистически институт (НСИ).

Спрямо месец по-рано продукцията от гражданското/инженерното строителство намалява с 1,4 процент, а от сградното строителство - с 1%, според информацията на статистиката.

По предварителни данни през ноември 2018 г. общо индексът на продукцията в сектор „Строителство“, изчислен въз основа на сезонно изгладени данни, е с 1,2% под равнището от предходния месец.

Календарно изгладените данни показват намаление от 1,8% на строителната продукция през ноември 2018 г. в сравнение със същия месец на 2017 година.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
Код за сигурност: