Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Почти всеки трети регистриран верижен багер у нас е Komatsu
14.01.2020 | 13:35 |
1390 |
0
Почти всеки трети регистриран верижен багер у нас е Komatsu
© equipmentworld.com

Почти всеки трети нов верижен багер в България над 11 тона е Komatsu. Това става ясно след наскоро обявените статистически данни за пазарния дял през 2018 г. на компанията в страната. По техни данни пазарният дял на компанията у нас в класа верижни багери е 30%, пише в. Строителна техника.

Интересен факт е, че повече от половината от доставяните машини са хибриди, като сред тях най-предпочитаният модел е HB215LC-3. Това е модел хибриден багер, 23 тона, подходящ за разнообразни приложения. 

Хибридните багери Komatsu използват два мотора - дизелов и електрически. Технологията намалява не само разхода на гориво, но също и количеството вредни емисии.

Данни за представянето на Komatsu на родния пазар бяха представени в края на 2019 г. по време на годишната дилърска среща на производителя. Резултатите донеса отличие на Евромаркет за най-голям пазарен дял в клас верижни багери в Европа.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
Код за сигурност: