Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

НКЖИ изгражда автоматични прелезни устройства на стойност 6 млн.лв.
05.07.2016 | 10:28 |
2173 |
0
НКЖИ изгражда автоматични прелезни устройства на стойност 6 млн.лв.

ДП "Национална компания Железопътна инфраструктура" сключи договор за изграждане на 20 броя автоматични прелезни устройства. Стойността на догавора е 6 млн. лв. без ДДС, а за изпълнител е избрано обединение "ЕТС технолоджи". В него влизат фирмите "Водстрой 98", "Хидрострой", "Балкантел" и "Бонети".

 

Договорът е сключен след покана до изпълнители на рамково споразумение с предмет: "Ремонт, рехабилитация, модернизация, поддръжка, укрепване и възстановяване на обекти от инфраструктурата по обособени позиции".

Освен "ЕТС технолоджи" това са "Консорциум ТБС 2012-2016", в който участват "ГБС - Инфрастрктурно строителство", ТСВ и "Инфраструктурно строителство" и обединение "ЕМИС 2012" ("Енемона" и "Мармет").

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
Код за сигурност: