Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Елтрак България ЕООД
Елтрак България ЕООД Иформация за контакти:
София
02 818 30 36; 0896 704 83 16

"Елтрак България" ЕООД е официален дилър на технологичния лидер Caterpillar, който в областта на селското стопансво е добре познат с телескопичните манипулатори, колесните и верижни минитоварачи и компактния клас челни товарачи. Компанията е и официален дистрибутор на двигателите Perkins, които се използват при много от световните марки трактори.

Централата на "Елтрак България" се намира в София, където фирмата наскоро откри новия си модерен търговско-сервизен център с необходимото техническо оборудване, осигуряващо пълно обслужване на клиентите. Компанията има още три търговско-сервизни центрове – в Бургас, Варна и Стара Загора. 15 мобилни сервизни специалисти с напълно оборудвани автомобили покриват територията на страната и осигуряват поддръжката на машините и на самите работни площадки на клиентите. Стремеж на "Елтрак България" е да предложи цялостни бизнес решения и пълен пакет услуги, които влючват:

    * Доставка, гаранционна и следгаранционна поддръжка на строителна и селскостопанска механизация;
    * Продажба на CAT оборудване втора употреба;
    * Отдаване под наем на CAT оборудване;
    * Консултация при избора на оборудването. Възможност чрез специална програма на Caterpillar да се   определи необходимата система от машини за клиента, съгласно работните му условия и поставените цели;
    * Обучения в ползването и поддръжката на оборудването;
    * Доставка на оригинални резервни части;
    * Ремонт на машините с нови оригинални резервни части CAT, или чрез влагане на отремонтирани и/или възстановени такива в заводите на Caterpillar.