Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Експерт: Вероятно има сериозен проблем на пазара на ново строителство
15.01.2018 | 12:22 |
1665 |
0
Експерт: Вероятно има сериозен проблем на пазара на ново строителство

Обемът от сделки на имотния пазар за първите девет месеца на 2017 г. е нараснал единствено в София - с 4%, като този ръст се забавя спрямо същия период за 2016.

Това каза зам.-председателят на Национално сдружение Недвижими имоти (НСНИ) Добромир Ганев пред Bloomberg TV Bulgaria, цитиран от investor.bg.

По думите му вероятно има сериозен проблем на пазара на ново строителство и отговорността на компаниите трябва да бъде много сериозна през следващата година.

За третото тримесечие на 2017 г. ръстът в цените на старото строителство е около 13%, а на новото строителството - 7-8%. В същото време ръстът на новите инвестиционни строителни проекти буди притеснение, защото е от порядъка на 30-40%, коментира експертът.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
Код за сигурност: